Skip to content

Skab en unik indretning med håndlavede træmøbler

​​Indretningen i vores hjem kendetegnes ofte ved unikke sammensætninger af møbler, der sammen med kunst og anden boliginteriør skaber netop vores hjem. Når jeg arbejder med indretningen af mit hjem, så har netop møblerne, deres udtryk og materialer stor indflydelse.

Jeg synes, det er helt klart at se, når man besøger venner og bekendte, hvilken indretningsstil de har. I vores omgangskreds er der tendens til, at man indretter sig med hylder, borde og reoler i massivt træ, som har et enkelt og elegant udtryk. Dette ofte i kombination med elegante, håndlavede træmøbler fra virksomheder som Hipstory.

Når man indretter sig med borde i massivt træ, så er det ikke nødvendigvis fordi, man er nødt til at have store borde i ubehandlet træ i sin bolig. Man kan sagtens finde borde i massivt træ i mange forskellige udformninger, der passer til mange forskellige indretningsstile, i forskellige farver, olieringer, lakeringer og størrelser. Det er eksempelvis muligt at finde borde i massivt træ, der kan være i både rene glatte overflader eller med flotte strukturerede overflader, der giver bordene et mere rustikt udtryk.

Derudover skal man ikke afskrive borde i massivt træ, når man har en bolig med små rum, det kan sagtens være, at man kan finde en model af bord i massivt træ, der passer til størrelsen på rummet. Har du kun en mindre stue, så kan et rundt spisebord, eller et håndlavet bjælkebord være løsningen. Du kan også bruge dit spisebord som skrivebord, men tage det i brug når der er behov for ekstra plads i hjemmet.

Håndlavede træmøbler til hverdagen

For børnefamilie eller store familier, som benytter deres spisebord meget, vil rustikke træmøbler ofte være en god investering. Med hverdagens slid kan borde i andre materialer potentielt blive sendt til tælling hurtigere end et træbord. Netop træ er et yderst robust materiale, hvorfor det kan klare både slag fra børnene der leger og venneparret som har fået et glas for meget.

Rustikke træmøbler passer ind i næsten alle hjem. Det er derfor både muligt at finde rustikke træmøbler i det klassiske hjem med den hyggelige og afslappede atmosfære. Men det er også muligt at finde rustikke træmøbler i det moderne hjem, hvis man vil have en mere spændende stil.

Det er faktisk ikke så svært at finde rustikke træmøbler til det moderne hjem. I den moderne stil er det ofte et krav at møblerne er enkle i deres udformning. Rustikke træmøbler er ofte meget enkle i deres udformning og får derfor ofte meget let plads i det moderne hjem. Alternativt kan der ses nærmere på laminatborde, som har en enklere og “renere overflade”.