Skip to content

Flotte badeværelseslamper

Pift dit badeværelse op med flotte badeværelseslamper

En renovation af badeværelset kan godt blive en dyr fornøjelse, men du kan også gøre meget ved at friske badeværelset op med lidt maling, hvis du ikke har fliser over det hele, og mange andre former for dekorationer.

Er badeværelset hvidt, så kan du vælge at friske op med stærke farver, så der kommer lidt liv i rummet. Du kan også vælge nogle flotte badeværelseslamper, som kan være prikken over i’et.

Flotte badeværelseslamper til rimelige priser

Badeværelset er ikke ligefrem det nemmeste rum at style, men det kan bestemt lade sig gøre at gøre rummet mere hyggeligt. Belysning har meget at sige overalt i boligen, og dermed også i badeværelset. Så ved at gå på jagt efter nogle flotte badeværelseslamper, kan du sikre at dit badeværelse kan få samme stil som resten af hjemmet.

Er pengene små, så kan du sagtens stadig finde noget der passer. Lamperne behøver ikke være meget dyre, eller designer lamper, for at kunne sprede glæde. Prøv f.eks. store varehuse eller bolighuse, der kan have flotte badeværelseslamper til en meget rimelig pris.

Eller du kan søge efter badeværelseslamper på nettet, og på den måde finde noget der er til at betale, som stadig er flot.

Der skal ikke så meget til

Hvad du anser for at være flot er jo en smagssag, men det kan bestemt godt betale sig at give sig lidt ekstra tid, når du skal udvælge dine flotte badeværelseslamper. Det kommer jo også an på rummets størrelse og hvor højt der er til loftet.

Skal det f.eks. være et spejl med lys i? Eller har du plads til en lysekrone? Som regel er det bedst at placere badeværelseslamperne omkring spejlet over håndvasken, men det kan jo også tænkes at du gerne vil have lamper andre steder.

Der er virkelige mange valgmuligheder for belysning i badeværelset, som kan gøre rummet mere tiltrækkende. Det gælder blot om at søge efter det, der passer helt rigtigt i din smag. Hvilken type pærer du bruger i dine badeværelseslamper kan også have en stor indflydelse på, hvordan lyset opfattes.

Selv om hyggebelysning nok ikke lige er hvad du tænker på når det kommer til badeværelset, så kan det alligevel godt tænkes med ind i overvejelserne. Du behøver jo ikke projektørlys for at tage et brusebad eller vaske hænder, men det er nok rart at have muligheden for at tænde mere lys, hvis det bliver nødvendigt.

badeværelses-lamper