Skip to content

4 fede designer lampe brands

Når der skal diskuteres, hvilke designer lamper der er de fedeste er der på nuværende tidspunkt 4 fede designer lampe brands, man ikke kan komme udenom. De kendte PH-lamper kommer man aldrig udenom, disse går ganske enkelt aldrig af mode og er derfor blandt Nordens førende indenfor lamper til både private hjem og store virksomheder. Disse er designer af Louis Poulsen, der også tager andenpladsen på listen over de 4 fede designer lampe brands, som danskerne køber oftest, da hans designs af væglamper ligeledes er unikke i deres udtryk og storsælgende.

Lamper fra Normann Cph Rise Wall serien indtager 3. pladsen for de fedeste designer lampe brands på markedet, da disse er stilrene i deres designs og derfor kan passe perfekt ind i ethvert hjem. Den sidste af de 4 Fede designer lampe brands man ikke kan komme udenom er Gubi Multi-Lite Pendant lampen, der bringer noget helt nyt og innovativt ind i ens hjem. Med denne får man ikke kun en lampe, men samtidig også kunst, der læner sig op af sci-fi kategorien med dets kobberomrids, der giver pendant looket som mange higer efter i forbindelse med en unik stilart.

Det kan være svært at vælge mellem disse 4 Fede designer lampe brands

Når man skal indrette sit hjem er det ikke altid lige let at finde ud af, eller blive enige om, hvilke lampe brands man skal gå efter. Ofte vil man til dels gå efter prisen, da denne ofte er styrende for hvilke elementer, der kan blive råd til når man indretter sit hjem. Dog er ingen af ovennævnte 4 Fede designer lampe brands i den dyre ende, afhængigt af hvilke modeller man vælger, derfor er der som oftest plads til minimum én af disse i indretningsbudgettet.

Har man først valgt ét af de 4 Fede designer lampe brands er dette ikke ensbetydende med, at man ikke kan blande disse for at skabe sin egen stil, da forskellige lamper kan have forskellige funktioner i hjemmets mange rum. I køkkenet kan man med fordel købe en PH-lampe, da disse spreder lyset funktionelt, hvorimod man på badeværelset kan nyde godt af Norman Cph Rise Wall lamperne, da disse nemt kan monteres på vægge. I forbindelse med spisestuen kan man med fordel vælge Gubi Multi Lite Pendant lampen, da denne giver grobund for samtaler, og i soveværelset kan man bruge WOUD Dot Pendel.

designer-lampe