Skip to content

Vinter items fra Givenchy

Sæsonens lækreste fodtøj

Vinteren og kulden er efterhånden over os i Danmark og om vi vil det eller ej, så ændrer behovet for fodtøj sig jo også. Personligt er jeg selv helt vild med efteråret og vinterens fodtøj i form af lækre støvler, men kender mange som meget helle er til åbne stilletter og sandaler – det er jo som så meget andet en smagssag.

Det jeg så godt kan lide ved støvler er, at de bare passer til alt fra et par slidte jeans til en kjole eller nederdel og at man kan have et lækkert outfit med passende støvler, uden at gå på kompromis med at holde varmen og komfort. Meget af mit yndlings fodtøj her i sæsonen er Givenchy støvler i forskellige typer, som jeg vil fortælle lidt mere om. Står du også og skal have nye støvler til sæsonen, men er tvivl om hvilke det skal være? Så se det store udvalg af brands på Kassandra.

De praktiske

givenchy støvler

Vi kender alle sammen de dage, hvor man enten ikke orker at have høje støvler på eller måske ved at man skal gå meget langt og at det derfor vil være upraktisk. Dermed også sagt, at ingen af os ønsker at dukke op i et par udtrådte sneakers – vi vil stadig gerne se godt ud i lækkert fodtøj.

Mit svar på praktiske støvler er de lækre ruskindstøvler fra Givenchy med fire remme som er lukket med de fineste sølvspænder. Derudover er der nogle lækre,rå studs på støvlen og så er der en meget lille hæl på støvlen. Alt i alt er disse Givenchy støvler et super godt bud på et par praktiske støvler som stadig er super flotte og vil gå godt til de fleste outfits. Denne støvle findes i øvrigt i flere forskellige farver, alt efter hvad man personligt er til.

De høje og fine

For mit vedkommende har jeg klart flest dage, hvor jeg udelukkende er på kontoret og til møder – altså alt sammen indendørs og det er begrænset hvor langt jeg går på sådan en dag – og her er et par høje støvler helt perfekte for mig. Høje støvler er nok noget af den type fodtøj jeg har absolut mest af , da jeg synes at de er så elegante og flotte og så kan man virkelig bruge dem store dele af året! Denne sæson har jeg købt to par nye Givenchy støvler, som begge er støvletter da det er den type støvle jeg kan bruge til mest. Det ene par går lige et stykke op over anklerne og har en spids snude, samt en tynd stillet hæl og er så elegante! Selve støvlen er i sort lak blandet med ruskind, hvilket giver dem et helt vildt specielt og lækkert look!

Det andet par er par støvletter lige til anklen i klassisk, sort kalveskind med den ikoniske shark lock lås og en lidt tykkere høj på 9 cm. De er vildt fine til både jeans og kjole/nederdel og er lige mig; tidsløst og lækkert design og god komfort.

I det hele taget laver Givenchy bare nogle flotte støvler – og fodtøj generelt – sæson efter sæson, og det er jeg helt vild med! Hvis du også elsker det, så kan du købe Givenchy fodtøj her!