Skip to content

Sådan finder du de bedste boligmagasiner

Rigtig mange danskere går højt op i boligindretning, faktisk er skandinavisk indretningsstil anerkendt over store dele af verden. Og med god grund. En god måde at søge inspiration til at indrette sit hjem efter er via boligmagasiner. Der findes en lang række af den type magasiner – både danske og udenlandske. Gør op med dig selv hvor mange forskellige du kan overskue at skulle holde eller bare kigge i. Alle magasinerne er forskellige både design og temamæssigt. Nogle har for eksempel fokus på gør det selv, andre på luksusmøbler og nogle helt tredje på discount og loppe-fund. Flere og flere boligmagasiner vælger også at inkludere madopskrifter, mode og interviews med diverse relevante personligheder. Du kender bedst selv din stil og interesse, så find et magasin der matcher dem. Det er nemlig en skam at købe et boligmagasin, hvor det kun er halvdelen der fanger dig. Mange gemmer også deres boligmagasiner og bruger dem som løbende inspiration eller måske ligefrem som en cool dekoration i hjemmet. Tag dig god tid til at finde dine favoritter.

Her kan du købe dine yndlingsboligmagasiner

Boligmagasiner kan ligesom med andre tidsskrifter købes en lang række steder. Du kan således finde det på hylderne i diverse kiosker og supermarkeder. Samtidig er de i bredt omfang tilgængelige online, både som abonnement i trykt form og i e-udgaver.  Hvis du først finder dig et yndlingsboligmagasin, som du ved du kommer til at købe igen og igen, så kan det som regel næsten altid bedst betale sig at tegne at abonnement på det. På den måder bliver det leveret lige til din dør og du opnår en mængderabat, der bestemt er værd at tage med. Husk dog, at det sjældent er en god idé at kopiere alt hvad du ser i boligmagasinerne. For det første vil det være noget af en konstant stor udgift og for det andet virker det upersonligt. De hyggeligste og mest trendy hjem, er de hjem hvor man kan se ejernes personlige stil træde tydeligt igennem. Hjem der er en unik blanding af nyt og gammelt, arvestykker og ferie-fund og alt der imellem. Derfor kan du jo sagtens lade dig inspirere af de mange lækre magasiner og implementere små lignende ting eller idéer i dit eget hjem.  Fidusen er netop ikke at kopiere, men at lade sig inspirere i stedet.

Inspiration online

Gider du ikke finde inspiration i fysiske magasiner, så findes der også massere af bloggere og informationssider, hvor man kan hente inspiration. F.eks. kan jeg anbefale grubleren.dk , der dagligt drives af Annette. Hun skriver en masse om bl.a. boligindretning, livsstil og personlig pleje. Det gode ved at kigge efter inspiration online, er at det ikke koster en rød reje, det kan hurtigt løbe op, hvis man skal købe magasiner på abonnement.

læser-et-blad